Niken Salindry – Ra Kuat Rasane

[Intro:] C Em Dm G C Em Dm G C Em lorone ati.. ngerti sliramu.. Dm G ngumbar asmoro.. karo wong liyo.. C Em neng ngarep moto.. nyawang sliramu.. Dm G karo wong liyo.. ngomong tresno.. [Intro:] C Em Dm G C Em lorone ati.. ngerti sliramu.. Dm G ngumbar asmoro.. karo wong liyo.. C Em neng ngarep moto.. nyawang sliramu.. Dm G karo wong liyo.. ngomong tresno.. Am Em tego sliramu.. marang aku.. F C gawe tangise.. batinku iki.. Am Em gedhe tresnoku.. marang sliramu.. F C nanging sliramu.. tego gawe loro.. [Intro:] Dm Am Dm G Am Reff : C Dm aku ra ngiro.. tego sliramu.. G C gawe atiku.. keloro loro.. Am Dm janji tresnomu.. marang aku G C mung neng lambe.. ora songko atimu.. Dm Am yen koyo ngene aku ra kuat rasane.. Dm G C aku pamit cukup sak mene tresnoku.. [Music:] Dm Am Dm G Am Reff : C Dm aku ra ngiro.. tego sliramu.. G C gawe atiku.. keloro loro.. Am Dm janji tresnomu.. marang aku G C mung neng lambe.. ora songko atimu.. Dm Am yen koyo ngene aku ra kuat rasane.. Dm G C aku pamit cukup sak mene tresnoku..
http://dlvr.it/SLCq16