Ninggal Janji – Pendhoza

Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Ninggal Janji
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : Em

Chord dan Lirik Lagu Ninggal Janji by Pendhoza

Intro : 
Em D C C-Em
Em D D Em
Em D D Em

Em D
dulu…. begitu indah
D Em
saat…. kau bersamaku
Em D
dulu…. begitu mesra
D Em
saat…. kau di sampingku

Am
namun semua itu pupus hilang
Em
dan tak tersisa lagi
Am
janji yang kau ucap dulu itu
B
tinggalah kenangan..

Reff:
Em D
aku mbyen wes tau dadi bojomu
D Em
nanging opo kowe ninggalke awakku
Em D
opo pancen tresnamu ra cukup siji
D Em
kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

#Rap I
Em
jarene ra mblenjani jebul nyatane endi
D
lungo ara bali-bali malah ninggalke janji
C
opo wes ra kelingan karo awakku iki
B
sing mbyen tok tresnani roso tekane mati

Em
yen ngono cen pengenmu ngomong o terus terang
D
rausah gawe coro medotke sesambungan
C
nek wes cukup semene anggonmu le bebrayan
B
kabeh tak pupus wae timbang ngrusak pikiran

Reff:
Em D
aku mbyen wes tau dadi bojomu
D Em
nanging opo kowe ninggalke awakku
Em D
opo pancen tresnamu ra cukup siji
D Em
kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

#Rap II
Em
yen kabeh mau salahku aku njaluk ngapura
D
opo koe lungo mergo aku ra sugeh bondo
C
omonganmu polah tingkahmu ratau ngajeni aku
B
sak kepenake dewe awakmu gawe loro atiku

Em
opo iki garise aku ro kowe pisah
D
wes wegah gagas wanito sing gawe urepku bubrah
C
saiki aku kudu moveon nglalekke alon-alon
B
mugo oleh gantine kui bakal kelakon

Reff:
Em D
aku mbyen wes tau dadi bojomu
D Em
nanging opo kowe ninggalke awakku
Em D
opo pancen tresnamu ra cukup siji
D Em
kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

Em D
aku mbyen wes tau dadi bojomu
D Em
nanging opo kowe ninggalke awakku
Em D
opo pancen tresnamu ra cukup siji
D Em
kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4