Novid Candra Nugraha – Aku Cah Bakoh

[Intro :] C [Reff :] F bade dipontang pantingke.. G meh model kepiye.. Em kulo mung manut dalane.. Am Gusti sing nentokne.. Dm mboten ajeng sambat.. G kulo tasih kuat Am semangat lan mboten njepat.. F Gusti kulo tasih semangat ngadepi kabeh G kulo tasih bakoh amergo kulo sumeleh Em mboten ajeng sambat gusti mboten sah kuwatir Am kulo masih semangat hingga di titik akhir Dm kabeh iki pancen sing terbaik dinggo aku G matur suwun gusti sampun nguatke atiku Am kecewa lara duka senang susah bahagia Am semua kurasa hingga aku pun tak berdaya [Reff :] F bade dipontang pantingke.. G meh model kepiye.. Em kulo mung manut dalane.. Am Gusti sing nentokne.. Dm mboten ajeng sambat.. G kulo tasih kuat Am semangat lan mboten njepat.. F matursuwun Gusti, matursuwun sanget G sampun diparingi ati sing kuat go banget Em nompo kasunyatan sing soyo ugal ugalan Am aku ora mundur aku tetap siap tempur Dm paribasan nandur telo ning ngisor wet gedang G aku kudu lilo ikhlas golek dalan padang Am bokdo mangan mangan ketupat jo lali pyuri santen Am mbok menawi lepat kawulo nyuwun ngampunten [Reff :] F bade dipontang pantingke.. G meh model kepiye.. Em kulo mung manut dalane.. Am Gusti sing nentokne.. Dm mboten ajeng sambat.. G kulo tasih kuat Am semangat lan mboten njepat.. F bade dipontang pantingke.. G meh model kepiye.. Em kulo mung manut dalane.. Am Gusti sing nentokne.. Dm mboten ajeng sambat.. G kulo tasih kuat Am semangat lan mboten njepat..
http://dlvr.it/SCWd8z