Ora Masalah – Guyon Waton

Band/Artist : Guyon Waton
Judul lagu : Ora Masalah
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : G
Jika kamu suka dengan lagu ini kamu bisa membelinya lewat media digital seperti iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian online musik lainnya. Semoga lagu tersebut dapat menghibur Kamu. Berikut ini adalah chord gitar dan kentrung serta lirik dari lagu tersebut…

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Ora Masalah – Guyon Waton

 ( intro )  
GDEmBm
CGDGD

G D Em Bm
kowe pernah ono ning atiku
C D G
janji ora bakal ninggalke aku
Am D
saiki kowe lungo
G D/Gb Em
mblenjani janjimu
Am
ninggalke loro ning
D G D
njero dodo . . ora masalah . .

G D
lambemu sing lamis
Em Bm
gawe atiku keiris
C D
ra bakal aku nangis
G G7
mergo kuwi wis di garis
Am D
tresnomu koyo telo
G D/Gb Em
anane mung nyereti
Am
bisone gawe loro
D
lorone ning njero ati . .

( chorus )
Em
urip ra sah spaneng
Bm
ra ono kowe aku ayem
C
urip ra sah spaneng
G D
ra ono kowe aku seneng

Em
tresnomu uwis luntur
Bm
aku tak trimo mundur
C D G D
ketimbang nggawe , atiku ajur . .

( interlude )
GDEmBm CGD
GDEmBm CGD GD

G D
lambemu sing lamis
Em Bm
gawe atiku keiris
C D
ra bakal aku nangis
G G7
mergo kuwi wis di garis
Am D
tresnomu koyo telo
G Em
anane mung nyereti
Am
bisone gawe loro
D
lorone ning njero ati . .

( chorus )
Em
urip ra sah spaneng
Bm
ra ono kowe aku ayem
C
urip ra sah spaneng
G D
ra ono kowe aku seneng

Em
tresnomu uwis luntur
Bm
aku tak trimo mundur
C D G D
ketimbang nggawe , atiku ajur . .

Em
urip ra sah spaneng
Bm
ra ono kowe aku ayem
C
urip ra sah spaneng
G D
ra ono kowe aku seneng

Em
ora masalah
Bm
sabarku turah turah
C D G
ketimbang nggawe atiku bubrah . .
C D G
ketimbang gngawe uripku susah . .