Pokemon – Pendhoza

Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Pokemon (Pokoke Move On)
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : G
Jika kamu suka dengan lagu ini kamu bisa membelinya lewat media digital seperti iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian online musik lainnya. Semoga lagu tersebut dapat menghibur Kamu. Berikut ini adalah chord gitar dan kentrung serta lirik dari lagu tersebut…

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Pokemon – Pendhoza

Intro : 
G D Em Bm C G Am D

G D C G
Mas Aku Njaluk Sing Gede Pangapuramu
Em Bm C D
Sejatine Aku Isih Tresno Awakmu
G D C G
Tak Akoni Pancene Aku Sing Kleru
Em Bm
Ojo Lungo Kangmas
C D
Pancen Aku Sing Salah

G D
Cukup Semene Wae Anggonku Ngerasake
C G
Ngrasake Sliramu Sing Malah Soyo Nyepeleke
Em Bm
Jare Tresno Aku Kok Aku Mbok Sio-Sio
C
Polah Sak Penakmu
D
Gawe Atiku Tambah Gelo

G D
Kang Mas Dudu Atiku Gawe Gelo Atimu
C G
Pancen Iki Salahku Aku Sing Ninggal Awakmu
Em Bm
Netes Weluh Iki Mergo Kangen Marang Kowe
C D
Opo Kowe Ngerasake Opo Sing Tak Rasakke

Reff:
G D
Duh Dek Aku Wes Lali
Em
Nyambung Katresnan Ro Kowe
Bm
Aku Wes Ora Wani
C
Opo Meneh Mbaleni
G
Gandengan Koyo Wingi
Am D
Sory Aku Ra Sudi

G D
Aduh Deh Aku Wes Loro
Em Bm
Tak Ikhlasno Mugo Ati Uwis Gelo
C
Timbang Aku Gejeron
G
Mendingan Aku Move On
Am D G
Pokemon,Pokoke Move On

Music:
G D Em Bm C G Am D

G D
Ati Iki Isih Tresno Marang Sliramu
C G
Jembarno Pangapuramu Kanggo Awakku
Em Bm
Senajan Dirimu Bacut Cidro Lan Kejeron
C
Kangmas Mbok Balio
D
Neng Aku Kowe Ojo Move On

G D
Neng Ati Rasane Nyesek Soyo Tenanan
C
Anggonku Ngerasake
G
Nganti Koyo Uwong Edan
Em
Saben Mbengi Nyawang
Bm
Fotomu Dadi Kelingan
C
Nalikane Aku Ro Kowe
D
Foto Selfie Bebarengan

C D G Em
Getun Ati Iki Yen Uwes Ngapusi
C D G Em
Salahmu Dewe Mergo Kowe Sing Njalari
C D G Em
Pancen Salah Tak Akoni Aku Salah
C D G
Uwes Gawe Loro Wes Gawe Uripku Bubrah

Ulang Reff:

G D
Aduh Deh Aku Wes Loro
Em Bm
Tak Ikhlasno Mugo Ati Uwis Gelo
C
Timbang Aku Gejeron
G
Mendingan Aku Move On
Am D G
Pokemon,Pokoke Move On

Reff:
G D
Duh Dek Aku Wes Lali
Em
Nyambung Katresnan Ro Kowe
Bm
Aku Wes Ora Wani
C
Opo Meneh Mbaleni
G
Gandengan Koyo Wingi
Am D
Sory Aku Ra Sudi

G D
Aduh Deh Aku Wes Loro
Em Bm
Tak Ikhlasno Mugo Ati Uwis Gelo
C
Timbang Aku Gejeron
G
Mendingan Aku Move On
Am D G
Pokemon,Pokoke Move On