Pujiono feat. Nyonk Kunci – Indonesia Kudu Kuat

[Intro:] C D G C ojo sampe nyerah A D ngadapi masalahmu C G kowe dilahirno dadi wong hebat A D ojo lemes lan ojo males.. G C ojo sampe kowe mundur A D ngayuh cita citamu C lakokno paling apik G tetep makaryo A D yakino kabeh isi mbok gayuh.. C D Bm Em wo.. wo.. dungo karo Sing Kuoso.. A A B ku..du.. sabar [Reff:] C D wong Indonesia kudu kuat Bm Em ora oleh lesu kudu tetep semangat A nang di wae kowe kerjo A sak adoh opo jarake B ojo lali karo wong tuo.. C D wong Indonesia kudu menjogo Bm Em ora mbedakno siji karo liyane A senajan bedo budayane A lan teko ngendi asale B tetep peduli karo sing liyone.. C D wo.. wo wo wo wo Bm Em auwo.. wo wo wo wo A A B wo wo.. wo wo.. woo.. C D wo.. wo wo wo wo Bm Em auwo.. wo wo wo wo A A B wo wo.. wo wo.. woo.. [Interlude:] C D Bm Em A A B C D Bm Em wo.. wo.. dungo karo Sing Kuoso.. A A B ku..du.. sabar [Reff:] C D wong Indonesia kudu kuat Bm Em ora oleh lesu kudu tetep semangat A nang di wae kowe kerjo A sak adoh opo jarake B ojo lali karo wong tuo.. C D wong Indonesia kudu menjogo Bm Em ora mbedakno siji karo liyane A senajan bedo budayane A lan teko ngendi asale B tetep peduli karo sing liyone.. C D wo.. wo wo wo wo Bm Em auwo.. wo wo wo wo A A B wo wo.. wo wo.. woo.. [Reff:] C D wong Indonesia kudu kuat Bm Em ora oleh lesu kudu tetep semangat A nang di wae kowe kerjo A sak adoh opo jarake B ojo lali karo wong tuo.. C D wong Indonesia kudu menjogo Bm Em ora mbedakno siji karo liyane A senajan bedo budayane A lan teko ngendi asale B tetep peduli karo sing liyone.. [Ending:] C D wo.. wo wo wo wo Bm Em auwo.. wo wo wo wo A A B wo wo.. wo wo.. woo.. C D wo.. wo wo wo wo Bm Em auwo.. wo wo wo wo A A B Em wo wo.. wo wo.. woo..
http://dlvr.it/SMJGQq