RNK – Akhire Lungo

[Intro :] G A F#m Bm Em A D [Verse I:] D G Tekamu.. nggawe seneng atiku A D Kegowo aku nyaman roso batinku Bm Em Ora ragu.. kowe dadi pilihanku.. A D Tanpo ngiro.. bakal gawe tatu.. [Intro:] G A D D G Lungamu.. nggawe larane atiku A D Kepati roso iki ajur roso batinku Bm Ikhlas ku nerimo.. Em Yen kuwi pancen pilihanmu A Mugo kowe bahagia D Dengan dunia barumu.. G A F#m Bm Akhire.. kowe milih lungo ninggal aku Em Sing wis ngupayake (sing wis ngupayake) A Ben ra dadi crito loro.. [Reff :] G A D Ajure roso iki ngerti kowe lungo.. G A D Tak jaluk kowe ojo nganti gelo.. G A F#m B Kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno.. Em A D Ora lilo ati aku tansah nerimo.. [Music:] Bm A G A A-A#m Bm F#m G A D [Verse II:] D G Lungamu.. nggawe larane atiku A D Kepati roso iki ajur roso batinku Bm Ikhlas ku nerimo.. Em Yen kuwi pancen pilihanmu A Mugo kowe bahagia D Dengan dunia barumu.. G A F#m Bm Akhire.. kowe milih lungo ninggal aku Em Sing wis ngupayake (sing wis ngupayake) A Ben ra dadi crito loro.. [Reff :] G A D Ajure roso iki ngerti kowe lungo.. G A D Tak jaluk kowe ojo nganti gelo.. G A F#m B Kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno.. Em A D Ora lilo ati aku tansah nerimo.. [Ending:] G A D Ajure roso iki ngerti kowe lungo.. G A D Tak jaluk kowe ojo nganti gelo.. G A F#m B Kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno.. Em A D Ora lilo ati aku tansah nerimo.. Em A Ora lilo ati..iii.. D Aku tansah nerimo..
http://dlvr.it/SNDnKm