Salah Paham – Pendhoza

Band/Artist : Pendhoza
Judul lagu : Salah Paham
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : G

Chord dan Lirik Lagu Salah Paham by Pendhoza

Intro : 
G D Em C Cm

G D
Koe teko ning aku
Em Bm
Neteske eluh ning pipimu
C D
Beban opo sing ono
G D
Neng uripmu (neng uripmu..)

G D
Ceritakno karo aku
Em Bm
Aku ning sandingmu
C
Ojo mbok pendem
D G D
Gawe susah atimu..

G D
Ra bakal awakku tego
Em Bm
Weruh koe nandang loro
C D
Abote urip gawe atimu
G D
Nelongso (nelongso..)

G D
Nanging kabeh ojo mbok anggep
Em Bm
Aku iki dadi ono roso
C
Aku mung pengen
D G
dadi sing slalu ono..

#)
Am D
Koe malah terlalu dalam
G Em
Mbok anggep kabeh kui katresnan
C D G
Maaf kamu itu salah paham..

Reff:
G D
Sepurane aku
Em Bm
Ora biso tresno karo awakmu
C G
Mergo koe kuwi
A D
Dudu pilihanku
G D
Kabeh wektuku
Em Bm
Wes kanggo awakmu
C D
Sing penting koe seneng
G
Iso ngguyu..

[rap]
G D
Aku karo koe sabendino barengan
Em Bm
Mlaku mrono mrene kadang karo gandengan
C G
Nanging kabeh iki dudu mergo katresnan
Am D
Mungkin lebih baik kita hanya berteman

G D
Yo sorry yen aku wes gawe koe baper
Em Bm
Hilangno roso sayangmu sing wis kadung banter
C G
Dudu maksudku hanya memberi harapan
Am D
Aku pengen ono nggo koe tekan mboh kapan

#)
Am D
Koe malah terlalu dalam
G Em
Mbok anggep kabeh kui katresnan
C D G
Maaf kamu itu salah paham..

Em C G D
Em C G D
Em C G D
C D

Reff:
G D
Sepurane aku
Em Bm
Ora biso tresno karo awakmu
C G
Mergo koe kuwi
A D
Dudu pilihanku
G D
Kabeh wektuku
Em Bm
Wes kanggo awakmu
C D
Sing penting koe seneng
G
Iso ngguyu..

G D
Sepurane aku
Em Bm
Ora biso tresno karo awakmu
C G
Mergo koe kuwi
A D
Dudu pilihanku
G D
Kabeh wektuku
Em Bm
Wes kanggo awakmu
C D
Sing penting koe seneng
G
Iso ngguyu..
Am D
Sing penting koe seneng
G
Iso ngguyu..

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4