SAMPEK TUWEK – DENNY CAKNAN

Band/Artist : Denny Caknan
Judul lagu : Sampek Tuwek
Chord dari : D

Kunci Gitar dan Lirik Lagu SAMPEK TUWEK by DENNY CAKNAN

Intro : 
D A/C# Bm A
G A D

D
seneng.. seneng bareng
G
susah.. susah bareng
Em
nyanding sliramu..
A
sayang sliramu..
F#m
wis tak angen-angen
Bm
we bakal dadi jodoku
Em
wis tak angen-angen
A
kowe dadi pilihanku..

D
tenang.. ra sah sepaneng
G
tenang.. aku wis seneng
Em
rene.. rangkulen aku
A
tak nggo sangu turuku
F#m
mbesuk miliho dino
Bm
kowe tak lamar
Em
rasah duwe roso aku ninggalno
A
awak e dewe wes dadi siji..

Reff :
D A/C#
sampek tuwek..
Bm A
we ra bakal tak culno..
G
masio wis ra wancine
A
sayang-sayangan neng kene
F#m
siji-sijine wong
Bm
seng nggawe ayeme ati
Em
nggawe uripku ..
A D
seneng mesem saben bengi..

Musik :
D A/C# Bm
D A/C# Bm
huuuu... uuuwoooooo...aaa..

G
wis tak angen-angen..
A
we bakal dadi jodoku..

D
seneng.. seneng bareng
G
susah.. susah bareng
Em
nyanding sliramu..
A
sayang sliramu..
F#m
wis tak angen-angen
Bm
we bakal dadi jodoku
Em
wis tak angen-angen
A
kowe dadi pilihanku..

D
tenang.. ra sah sepaneng
G
tenang.. aku wis seneng
Em
rene.. rangkulen aku
A
tak nggo sangu turuku
F#m
mbesuk miliho dino
Bm
kowe tak lamar
Em
rasah duwe roso aku ninggalno
A
awak e dewe wes dadi siji..

Reff :
D A/C#
sampek tuwek..
Bm A
we ra bakal tak culno..
G
masio wis ra wancine
A
sayang-sayangan neng kene
F#m
siji-sijine wong
Bm
seng nggawe ayeme ati
Em
nggawe uripku ..
A D A
seneng mesem saben bengi..

D A/C#
sampek tuwek..
Bm A
we ra bakal tak culno..
G
masio wis ra wancine
A
sayang-sayangan neng kene
F#m
siji-sijine wong
Bm
seng nggawe ayeme ati
Em
nggawe uripku ..
A D Bm
seneng mesem saben bengi..
Em A
nggawe uripku hooo..
D
mesem saben bengi..

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4