SUGENG DALU – DENNY CAKNAN

Band/Artist : Denny Caknan
Judul lagu : Sugeng Dalu
Chord dari : D

Chord dan Lirik Lagu SUGENG DALU by DENNY CAKNAN

Intro : 
Em A D Bm
Em A D A

D
Sugeng dalu..
Em A D
..Ati sing biyen tau ngelarani
Em F#m G
..Wis suwe we ra rene
A
We lungo mung masalah sepele
D A
We golek liyane...

D
Tambah loro..
Em A D
..Yakin we teko nambahi sengsoro
Em F#m G
..Ngrusak tatanan ati
G
Sing wis pingin lali
A D D7
karo gedhe dhuwure balunganmu..

*)
Em G
Aku wis ora gagas kata luka
D D
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
Em G
Mario lehmu dolanan ati
A A
Wis wayahe we kapok mblenjani..

Reff :
G
Udan tangise ati..
A F#m
.. Saiki wes rodo terang
B G
.. Masio iseh kadang kelingan
A D
.. Kowe seng tak sayang-sayang..

D7 G
Saiki mung cerito loro..
A F#m
.. Mpun kadung mbekas ning dodo
B G
.. Perihe ati sing mbok paringi
A D A
.. Wis cukup ra bakal tak baleni..

Musik :
D G Em A
F#m B Em A D D7

*)
Em G
Aku wis ora gagas kata luka
D D
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
Em G
Mario lehmu dolanan ati
A A
Wis wayahe we kapok mblenjani..

Reff :
G
Udan tangise ati..
A F#m
.. Saiki wes rodo terang
B G
.. Masio iseh kadang kelingan
A D
.. Kowe seng tak sayang-sayang..

D7 G
Saiki mung cerito loro..
A F#m
.. Mpun kadung mbekas ning dodo
B G
.. Perihe ati sing mbok paringi
A D
.. Wis cukup ra bakal tak baleni..
G A
Perihe ati sing mbok paringi..
D
Ora tak baleni..

Outro :
D

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4