TEKOMLAKU – Pilihane Wong Tuamu

[Intro:] F G Em Am Dm G C G [Verse I:] C G Am G dino wingi nate dadi saksi.. F G C tresnoku sing ngancani uripmu.. Em wes tak perjuangke Am opo wae tak nehke.. F G nanging kahanane koyo ngene.. C G Am G sepurane ora biso diteruske.. F G C kowe malah lungo ninggalke loro.. Em jare di jodohke Am marang bapak ibune.. F G C C7 perih ati ora bakal lali.. [Reff:] F G aku ro kowe saiki wes ra dadi siji Em Am dudu aku sing mblenjani tresno iki Dm G aku ra nyongko.. tresnoku sing mulyo.. C C7 kepedot restu wong tuo.. F G aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas Em Am amung iso dungo.. mugo tetep iso nerimo Dm G lilakno aku.. lakoni tresnamu.. C pilihane wong tuamu.. [Interlude:] F G Em Am Dm G C G [Verse II:] C G Am G sepurane ora biso diteruske.. F G C kowe malah lungo ninggalke loro.. Em jare di jodohke Am marang bapak ibune.. F G C C7 perih ati ora bakal lali.. [Reff:] F G aku ro kowe saiki wes ra dadi siji Em Am dudu aku sing mblenjani tresno iki Dm G aku ra nyongko.. tresnoku sing mulyo.. C C7 kepedot restu wong tuo.. F G aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas Em Am amung iso dungo.. mugo tetep iso nerimo Dm G lilakno aku.. lakoni tresnamu.. C pilihane wong tuamu.. F G aku ro kowe saiki wes ra dadi siji Em Am dudu aku sing mblenjani tresno iki Dm G aku ra nyongko.. tresnoku sing mulyo.. C C7 kepedot restu wong tuo.. [Ending:] F G aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas Em Am amung iso dungo.. mugo tetep iso nerimo Dm G lilakno aku.. lakoni tresnamu.. C pilihane wong tuamu.. Dm G lilakno aku.. lakoni tresnamu.. C pilihane wong tuamu..
http://dlvr.it/SN413Y