Tibo Mburi – Guyon Waton

Band/Artist : Guyon Waton
Judul lagu : Tibo Mburi
Kategori : Lagu Indonesia
Chord dari : G
Jika kamu suka dengan lagu ini kamu bisa membelinya lewat media digital seperti iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian online musik lainnya. Semoga lagu tersebut dapat menghibur Kamu. Berikut ini adalah chord gitar dan kentrung serta lirik dari lagu tersebut…

Chord Gitar dan Kentrung Lagu Tibo Mburi – Guyon Waton

( intro ) 
G A C Cm G

G A
aku dewean . . ning dalan prapatan
C Cm G
sak wis’e kowe ngajak bubaran . .
G A
senajan loro . . nanging kudu tak trimo
C D G G7
mugo wae sing apik nggo kowe . .

C D Bm Em
sak tenane atiku durung iso nerimo
Am D G G7
kowe gandeng karo uwong liyo . .
C D Bm Em
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
F D
sing penting kowe bahagia aku gampang . .

( chorus )
G Am B Em
duh gusti . . paringono aku kuat ati
C G Am D
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
G Am B Em
elingo . . mugo kowe ora dadi gelo . .
C G Am D G
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

( interlude )
GA CCm
GA C D

G A
mlaku nem wulan . . aku iseh dewean
C Cm G
krungu kabar kowe arep tunangan
G A
senadyan loro nanging kudu tak trimo
C D G
mugo wae sing apik nggo kowe . .

C D Bm Em
sak tenane atiku durung iso nerimo
Am D G
kowe . . gandeng karo uwong liyo . .
C D Bm Em
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
F D
sing penting kowe bahagia aku gampang . .

( chorus )
G Am B Em
duh gusti . . paringono aku kuat ati
C G Am D
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
G Am B Em
elingo . . mugo kowe ora dadi gelo . .
C G Am D G
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Em Bm C G
aku ngerti kowe . . ora gampang
Am D G
kadung suwe dewe bebarengan . .
Em Bm C G
nanging gusti nduwe dalan liyo . .
Am Bm
kowe kudu lilo . .
Am D G D
kowe kudu nrimo lan legowo . .

( chorus )
G Am B Em
duh gusti . . paringono aku kuat ati
C G Am D
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
G Am B Em
elingo . . mugo kowe ora dadi gelo . .
C G Am D G D
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi . .

G Am B Em
duh gusti . . paringono aku kuat ati
C G Am D
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
G Am B Em
elingo . . mugo kowe ora dadi gelo . .
C G Am D G
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi . .

C Bm Em
mergo gelo lan kuciwo
Am D G D G
tibone ning mburi . .