Tibo Mburi – Via Vallen

Band/Artist : Via Vallen
Judul lagu : Tibo Mburi
Kategori : Lagu Dangdut
Chord dari : G

Chord dan Lirik Lagu Tibo Mburi by Via Vallen

Intro : 
G A C Cm G

G A
Aku dewean ning ndalan prapatan
Cm G
sak wise kowe ngajak bubaran
G A
senajan loro nanging kudu tak terimo
Cm D G
mugo wae sing apik nggo dewe..

*)
C D
Sak tenane atiku
Bm Em
durung biso nerimo
Am D G
kowe gandeng karo uwong liyo..
C D
kowe ora ngerasakke
Bm Em
sing tak rasakke
F
sing penting kowe bahagia
D
aku mudah..

Reff :
G Am B Em
Duh Gusti paringono saya berpengaruh ati
C G
mugo mugo oleh ganti
A D
sing luwih gemati..
G Am B Em
elingo mugo kowe ora dadi gelo
C G Em
mergo gelo lan kuciwo
Am D G
tibone ning mburi..

Int.
G A C Cm
G A C Cm G

G A
Mlaku nem wulan saya iseh dewean
Cm G
krungu kabar kowe arep tunangan
G A
senajan loro nanging kudu tak terimo
Cm D G
mugo wae sing apik nggo kowe

*)
C D
Sak tenane atiku
Bm Em
durung biso nerimo
Am D G
kowe gandeng karo uwong liyo..
C D
kowe ora ngerasakke
Bm Em
sing tak rasakke
F
sing penting kowe senang
D
aku mudah..

Reff :
G Am B Em
Duh Gusti paringono saya berpengaruh ati
C G
mugo mugo oleh ganti
A D
sing luwih gemati..
G Am B Em
elingo mugo kowe ora dadi gelo
C G Em
mergo gelo lan kuciwo
Am D G
tibone ning mburi..

Em Bm C G
Aku ngerti kowe ora gampang
Am D G
kadung suwe dewe bebarengan
Em Bm C G
nanging Gusti nduwe dalan liyo
Am Bm
kowe kudu lilo
C D G D
kowe kudu nerimo lan legowo..

Reff :
G Am B Em
Duh Gusti paringono saya besar lengan berkuasa ati
C G
mugo mugo oleh ganti
A D
sing luwih gemati..
G Am B Em
elingo mugo kowe ora dadi gelo
C G Em
mergo gelo lan kuciwo
Am D G D
tibone ning mburi..

G Am B Em
Duh Gusti paringono saya berpengaruh ati
C G
mugo mugo oleh ganti
A D
sing luwih gemati..
G Am B Em
elingo mugo kowe ora dadi gelo
C G Em
mergo gelo lan kuciwo
Am D Em
tibone ning mburi..

Am Bm
kowe kudu lilo
C D G
kowe kudu nerimo lan legowo..

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4