Tony Q Rastafara – Paris Van Java

Intro: Am Em Dm Em

C G
Najan teu kedal nabasa
Am F
Najan geus nteu ka samper lila
C G
Hate teu weleh rumasa
Am F C G
Ingat carita bahelula

C G
Mangsa keur ngaji rumasa
Am F
Ngeunteung rasa jeung kabisa
C G
Ngora can gede kaera
Am F C G
Teu ngerasa di Bandung loba baraya

C G
Aya isuk keur patukeur beja
Am F
Aya beurang keur silih teangan
C G
Aya peuting nu pinuh ku bagja
Am F C G
Aya di Bandung semangat Asia-afrika (Ey!)

Am Em Am Em
Paris van Java.. Paris van Java
Dm Em Am Em
Walau berubah tak akan kulupa
Am Em Am Em
Paris van Java.. Paris van Java
Dm Em Am Em
Perjalanan indah.. tanah Sunda