Via Vallen – Mbukak Jahitan

[Intro:] Em Am Em Am Em C B Em B Em D Em tatu mbeset ati iki C Em banyu moto deres mili ing pipi Am Em ..yen ngelingi lakon uripku iki B Em B ra pisan pindo di loro ati.. Em D Em ambyar saiki wis ambyar C Em janji tresno amung dadi kenangan Am Em ..duduhono salahku iki opo B Em kowe tego mentolo medotne tresno.. [Intro:] Am Em B Em [Reff :] D G loro sewu dadi siji D G ning njero ati D kabeh tak lakoni G njalukmu wis tak turuti B tapi balesane Em njerukno tatu ati.. [Music:] Am Em Am B Em E Am Em B Em [Reff :] D G loro sewu dadi siji D G ning njero ati D kabeh tak lakoni G njalukmu wis tak turuti B tapi balesane Em njerukno tatu ati.. D G loro sewu dadi siji D G ning njero ati D kabeh tak lakoni G njalukmu wis tak turuti B tapi balesane Em njerukno tatu ati.. B tapi balesane C D Em njerukno tatu ati…..
http://dlvr.it/SH9lnN