Wegah Kelangan – Via Vallen

Band/Artist : Via Vallen
Judul lagu : Wegah Kelangan
Kategori : Lagu Dangdut
Chord dari : Dm

Chord dan Lirik Lagu Wegah Kelangan by Via Vallen

Intro: 
Dm G C F
Dm G

Dm G
..Rungokno jerit atiku iki
C F
..Sing bingung noto roso ning ati
Dm
Pengenku kowe ngerti
G
Sing tak pikir saiki
Dm G
..Tulung kowe ojo salah tompo
C F
..Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Dm
Kabeh iki kahanan
G C
Ra iso nerusne katresnan

Reff:
Am F G
...Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
C F
Mergo wes tak patri ning njero ati
Dm
Nanging arep piye maneh
G C
Iki wes kahanan kudu pisahan
A Dm G
...Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
C F
Mungkin iki wes ginaris dudu penjalukku
Dm G C
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Chorus:
Dm G
...Ora ono niatku nglarani atimu
C
Rungokno aku senajane aku sing kleru
F
Tak akoni pancen gede roso tresnoku
Dm
Yo mung kanggo awakmu
Dm
Cukup pisan iki kowe loro ati
G C
Ora tak baleni anggonku lek nglarani

Reff:
Am F G
...Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
C F
Mergo wes tak patri ning njero ati
Dm
Nanging arep piye maneh
G C
Iki wes kahanan kudu pisahan
A Dm G
...Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
C F
Mungkin iki wes ginaris dudu penjalukku
Dm G C
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Chorus:
Dm G
...Mung kependem roso tresno
C F
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Dm Am
...Pengen langgeng yo kui karepmu
F E
Nanging wong tuoku ora setuju

Reff:
Am F G
...Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
C F
Mergo wes tak patri ning njero ati
Dm
Nanging arep piye maneh
G C
Iki wes kahanan kudu pisahan
A Dm G
...Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
C F
Mungkin iki wes ginaris dudu penjalukku
Dm G C
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane
A Dm G
...Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
C F
Mungkin iki wes ginaris dudu penjalukku
Dm G C
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Chord untuk: Gitar, Kentrung, Ukulele senar 3 dan senar 4