Wegah Lali – Ikhlas Tak Trimo

[Intro:] G D Em D C D G C D G D Em C D G G D Em ra nyongko ngene akhire C D G cinta sing tulus di sepelekke C D ra ngerti masalahe G D Em ra ngerti penyebabe C D G aku di putus ngono wae.. C D aku mung iso nerimo G D Em kanthi ikhlas legowo C D G senajan atiku loro.. G D Em saiki aku bakal mundur C D G tresnoku sing tulus dadi ajur C D daripada keloro G D Em daripada kesekso C D G kabeh kuwi ikhlas tak trimo.. [Reff :] C D aku tresno kowe G Em kowe tresno kae C D G nanging tresnoku ra mbok gatekke.. C D aku tresno kowe G Em kowe tresno kae C D G mugo wae oleh gantine.. G D Em ra nyongko ngene akhire C D G cinta sing tulus di sepelekke C D ra ngerti masalahe G D Em ra ngerti penyebabe C D G aku di putus ngono wae.. C D aku mung iso nerimo G D Em kanthi ikhlas legowo C D G senajan atiku loro.. [Music:] C D G Em C D G C D G Em C D G G D Em saiki aku bakal mundur C D G tresnoku sing tulus dadi ajur C D daripada keloro G D Em daripada kesekso C D G kabeh kuwi ikhlas tak trimo.. [Reff :] C D aku tresno kowe G Em kowe tresno kae C D G nanging tresnoku ra mbok gatekke.. C D aku tresno kowe G Em kowe tresno kae C D G mugo wae oleh gantine.. C D G mugo wae oleh gantine..
http://dlvr.it/SGBgKt