Yeni Inka – Layang Kapindo

[Intro :] G#m G#m G#m E D# D# G#m D# G#m [Verse I:] G#m wis tak tompo layangmu.. kang kapindo.. G#m E D# ra tak woco.. tak seleh ono mejo.. D# G#m kowe lungo.. ora kondo-kondo.. D# G#m ra tak balesi.. aku wis entuk ganti.. G#m layang kang kapisan.. aku ra kelingan.. G#m E D# elingku biyen.. tak guwak ning ratan.. D# G#m mergo lungo.. ora pamitan.. D# G#m ugo aku.. wis arep tunangan.. [Intro:] D# G#m [Reff :] G#m dek semono.. rino wengi tak enteni.. C#m G#m kowe lungo.. aku ra dikabari.. G#m bola-bali.. sliramu blenjani janji.. C#m G#m yen tak gagas.. gawe laraning ati.. D# saiki.. ayo seduluran wae.. E D# G#m aku lan sliramu.. wis dudu jodone.. [Music:] G#m G#m G#m E D# D# G#m D# G#m [Verse II:] G#m layang kang kapisan.. aku ra kelingan.. G#m E D# elingku biyen.. tak guwak ning ratan.. D# G#m mergo lungo.. ora pamitan.. D# G#m ugo aku.. wis arep tunangan.. [Intro:] D# G#m [Reff End :] G#m dek semono.. rino wengi tak enteni.. C#m G#m kowe lungo.. aku ra dikabari.. G#m bola-bali.. sliramu blenjani janji.. C#m G#m yen tak gagas.. gawe laraning ati.. D# saiki.. ayo seduluran wae.. E D# G#m aku lan sliramu.. wis dudu jodone..
http://dlvr.it/STlgCL